Gyógyturizmus  – belföld

Kösse össze az egészsége védelmét az élménnyel!

Tudta Ön, hogy a fürdők és gyógyszállók egy részében a gyógyászati szolgáltatások költségei a társadalombiztosítás támogatása révén lényegesen olcsóbban vehetők igénybe, mint egyébként?

A fürdő- vagy szállóvendég abban az esetben jogosult a társadalombiztosítás támogatásával igénybe venni a fenti szolgáltatásokat, ha érvényes szakorvosi beutalóval rendelkezik. Használja ki a lehetőséget és vegye igénybe partnerünk, az újonnan épült pápai várkertfürdő gyógyászati részlegének szolgáltatásait, a szállást mi biztosítjuk. Ha már rendelkezik beutalóval, kérje csomagajánlatainkat az info@ditlin.hu címen.

Gyógyturizmus – külföld

Pápán hidrogénkarbonátos gyógyvíz található, ami kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések kezelésére. Várkertfürdő megújult szolgáltatásaival egyaránt kínál gyógyászati és fürdőszolgáltatásokat vendégeinek. A modern terápiák és a pápai gyógyvíz együttesen járulnak hozzá a reumatológiai és a mozgásszervi problémák hatékony kezeléséhez. A Várkertfürdő szállodánktól egy kellemes tízperces sétával elérhető, az Esterházy kastély ősparkján keresztül. Link a pápai várkertfürdő oldalára.

Ha felkeltette érdeklődését, kérje csomagajánlatainkat az info@ditlin.hu címen.

Fogászati turizmus – külföld

Pápán nemzetközi szintű fogorvosi ellátás várja kedvező áron az ellátásra szoruló ügyfeleket. Szállodánk partneri kapcsolatban áll a Glied-Berke Dental fogászati rendelővel, ahol kedvezményes csomagajánlattal, kellemes környezetben veheti igénybe az ellátást. Érdeklődjön az info@ditlin.hu címen vagy keresse fel partnerünk honlapját.

Glied-Berke Fogászat

Egyedi ajánlatok

Legyen a vendégünk, történelmi kiruccanás egy barokk kisvárosba. Töltsön nálunk néhány napot és ígérjük felejthetetlenné varázsoljuk. Kérje ajánlatunkat.

Március 15-e idén is hosszú hétvége lesz, mi pedig egy SZUPER kedvezménnyel készültünk!

Minimum 2 éjszakás szállás foglalása bőséges reggelivel, kedvezményes belépőjegyekkel + egy 10 év alatti gyermek részére ingyenes szállás biztosítása.

Csomag ár 2 fő részére:
Deluxe szobában: 24.500 Ft/éj/szoba
Superior szobában: 20.650 Ft/éj/szoba

További információ az info@ditlin.hu e-mail címen, vagy a +36 20 254 7002 telefonszámon.

Várjuk Önöket sok szeretettel!