Gyógyturizmus  – belföld

Kösse össze az egészsége védelmét az élménnyel!

Tudta Ön, hogy a fürdők és gyógyszállók egy részében a gyógyászati szolgáltatások költségei a társadalombiztosítás támogatása révén lényegesen olcsóbban vehetők igénybe, mint egyébként?

A fürdő- vagy szállóvendég abban az esetben jogosult a társadalombiztosítás támogatásával igénybe venni a fenti szolgáltatásokat, ha érvényes szakorvosi beutalóval rendelkezik. Használja ki a lehetőséget és vegye igénybe partnerünk, az újonnan épült pápai várkertfürdő gyógyászati részlegének szolgáltatásait, a szállást mi biztosítjuk. Ha már rendelkezik beutalóval, kérje csomagajánlatainkat az info@ditlin.hu címen.

Gyógyturizmus – külföld

Pápán hidrogénkarbonátos gyógyvíz található, ami kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések kezelésére. Várkertfürdő megújult szolgáltatásaival egyaránt kínál gyógyászati és fürdőszolgáltatásokat vendégeinek. A modern terápiák és a pápai gyógyvíz együttesen járulnak hozzá a reumatológiai és a mozgásszervi problémák hatékony kezeléséhez. A Várkertfürdő szállodánktól egy kellemes tízperces sétával elérhető, az Esterházy kastély ősparkján keresztül. Link a pápai várkertfürdő oldalára.

Ha felkeltette érdeklődését, kérje csomagajánlatainkat az info@ditlin.hu címen.

Fogászati turizmus – külföld

Pápán nemzetközi szintű fogorvosi ellátás várja kedvező áron az ellátásra szoruló ügyfeleket. Szállodánk partneri kapcsolatban áll a Glied-Berke Dental fogászati rendelővel, ahol kedvezményes csomagajánlattal, kellemes környezetben veheti igénybe az ellátást. Érdeklődjön az info@ditlin.hu címen vagy keresse fel partnerünk honlapját.

Glied-Berke Fogászat

Egyedi ajánlatok

Legyen a vendégünk, történelmi kiruccanás egy barokk kisvárosba. Töltsön nálunk néhány napot és ígérjük felejthetetlenné varázsoljuk. Kérje ajánlatunkat.

Októberi hosszúhétvége a Ditlin Boutique Hotelben

Érvényes: 2018. október 19-23.

Emlékezzen nálunk az 1956-as forradalom hőseire és áldozataira! Színes programokkal és lehetőségekkel várja Önt és kedves családját Pápa városa és a Ditlin Boutique Hotel!

Akció tartalma:

 • Minimum 2 éjszakás szállás a választott szobában (Superior/Deluxe) kedvezményes áron. 10 év alatti gyermeknek ingyen biztosítjuk a szállást.
 • Bőséges kontinentális reggeli és igény esetén félpanzió (Kérjük, amennyiben félpanziós ellátást szeretne, lépjen velünk kapcsolatba!)
 • Ingyenes Wi-Fi
 • Ingyenes parkolás a szálloda kamerával őrzött parkolójában
 • Kedvezményes belépőjegyek:
  • Pápai Termálfürdő,
  • Pannon Csillagda,
  • Sümegi, Cseszneki, Nagyvázsonyi vár

Szeptemberi kedvezményes csomagár 2 főre:

 • Superior szobában:17.700 Ft/éj
 • Deluxe szobában: 25.544 Ft/éj
 • Idegenforgalmi adó külön fizetendő: 450 Ft/fő/éjszaka. 18 éven aluliaknak nem kell idegenforgalmi adót fizetniük.

További információkért forduljon Hozzánk bizalommal!