Gyógyturizmus belföld

Kösse össze az egészsége védelmét az élménnyel!

Tudta Ön, hogy a fürdők és gyógyszállók egy részében a gyógyászati szolgáltatások költségei a társadalombiztosítás támogatása révén lényegesen olcsóbban vehetők igénybe, mint egyébként

A fürdő- vagy szállóvendég abban az esetben jogosult a társadalombiztosítás támogatásával igénybe venni a fenti szolgáltatásokat, ha érvényes szakorvosi beutalóval rendelkezik. Használja ki a lehetőséget és vegye igénybe partnerünk, az újonnan épült pápai várkertfürdő gyógyászati részlegének szolgáltatásait, a szállást mi biztosítjuk. Ha már rendelkezik beutalóval, kérje csomagajánlatainkat az info@ditlin.hu címen.

Gyógyturizmus külföld

Pápán hidrogénkarbonátos gyógyvíz található, ami kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések kezelésére. Várkertfürdő megújult szolgáltatásaival egyaránt kínál gyógyászati és fürdőszolgáltatásokat vendégeinek. A modern terápiák és a pápai gyógyvíz együttesen járulnak hozzá a reumatológiai és a mozgásszervi problémák hatékony kezeléséhez. A Várkertfürdő szállodánktól egy kellemes tízperces sétával elérhető, az Esterházy kastély ősparkján keresztül. Link.

Ha felkeltette érdeklődését, kérje csomagajánlatainkat az info@ditlin.hu címen.

Fogászati turizmus külföld

Pápán nemzetközi szintű fogorvosi ellátás várja kedvező áron az ellátásra szoruló ügyfeleket. Szállodánk partneri kapcsolatban áll a Glied-Berke Dental fogászati rendelővel, ahol kedvezményes csomagajánlattal, kellemes környezetben veheti igénybe az ellátást. Érdeklődjön az info@ditlin.hu címen vagy keresse fel partnerünk honlapját.

Glied-Berke Fogászat

Egyedi ajánlatok

Legyen a vendégünk, történelmi kiruccanás egy barokk kisvárosba. Töltsön nálunk néhány napot és ígérjük felejthetetlenné varázsoljuk. Kérje ajánlatunkat.

Magyarország ősszel is vár!

Ha szeretitek a szép városokat, ha szívesen fedeztek fel újabb és újabb látnivalókat, Pápa és a Bakony csak rátok vár!

Fedezzétek fel a várost, látogassatok el az Esterházy Kastélyba, az országszerte híres Kékfestő Múzeumba, a Várkertfürdőbe vagy a közeli Pannon Csillagdába. A természetjáróknak pedig a Bakony tartogat sok sok csodát.

És hogy a pihenés zavartalan legyen, arról mi gondoskodunk, SZUPER ajánlatunk tartalma:

  • szállás két fő részére superior szobáinkban 2 fő/ 2 éjszaka reggelivel
  • gyermekek 3 éves kor alatt ingyen tartózkodhatnak a szobában
  • welcome drink
  • ingyenes wifi hozzáférés
  • ingyenes parkolás és kerékpárhasználat
  • 10 % kedvezmény a várkertfürdőbe
  • SZÉP kártyát elfogadunk

Az ajánlat ára: 39 900 Ft.

Félpanziós felár, mely egy három fogásos vacsorát tartalmaz: 4 200 Ft/ fő.

Ajánlatunk 2020.09.09 és 2020.10.15 között érvényes.

Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat az info@ditlin.hu címen.

Várunk benneteket.